Aankoop

In dit specialistische segment binnen de bedrijfsonroerendgoedsector voelt Bruggeman Bedrijfsmakelaardij zich als een vis in het water. Onze kennis, ervaring en discretie hebben ervoor gezorgd dat wij een breed netwerk van relaties hebben ontwikkeld binnen de horecasector en aanverwante takken. Wij kunnen u adviseren op een breed gebied binnen de horecawereld en weten voor u de weg te vinden naar een passende horecagelegenheid. Als NVM-horecamakelaar zijn wij onafhankelijk en ter zake kundig.

Indien u interesse heeft in de aankoop van een horecabedrijf kunt u zich gratis laten inschrijven in ons bestand. Wij houden u dan regelmatig op de hoogte over bedrijven welke wij in de verkoop hebben gekregen en welke passend zijn binnen uw wensen en financiële mogelijkheden.

Duurt dat te lang voor U, dan kunnen wij uiteraard ook actief op zoek gaan naar het door u gewenste bedrijf. Wij zullen dan zowel onze collega’s benaderen als horeca-ondernemers welke een bedrijf hebben wat aansluit op uw wensen. Door het inschakelen van ons kantoor bent u verzekerd niet te veel te betalen voor de door u gewenste aankoop. Onze kosten verdienen we op die manier eenvoudig voor u terug. Onderdeel van onze werkzaamheden zijn een uitvoerig taxatierapport met daarin een duidelijke berekening van de waarde. Vanzelfsprekend kunt u dit rapport ook gebruiken voor het aanvragen van een financiering, waardoor u deze kosten ook weer bespaard.