Restaurant met bovenwoning en terras

Zeeland - Sluis | Referentienummer: 10718

Restaurant Inges is gelegen op een commerciële topligging aan de Nieuwstraat. Dit is in het hart van het “Sluisse winkelcentrum” en is van oudsher bekend voor zijn gezellige sfeer en gastvrijheid. Een werkelijk uitstekende plek voor een commerciële horeca uitbating tijdens alle seizoenen van het jaar voor de winkelende passant.
Sluis heeft een centrale ligging als koopstad voor de regio en achterland van Vlaanderen. Knokke ligt op circa 10 minuten rijden en de Noordzeestranden op circa 5 kilometer. Sluis trekt op jaarbasis een vier miljoen bezoekers waarbij ze niet onder moet doen voor het bezoekersaantal van bijvoorbeeld de “Efteling”. De middenstandsverenging waarbij ca. 95% van de ondernemers zijn aangesloten investeert jaarlijks ca. € 150.000 aan communicatie en promotie om de Sluis als winkelstad op de kaart te zetten. In de laatste jaren werden vele bedrijven vernieuwd en overgenomen door de nieuwe generatie. Dit zorgt voor een verjonging van uitnodigende winkelconcepten.

Het goed onderhouden restaurant is netjes, sfeervol en verzorgd ingericht en beschikt over circa 38 zitplaatsen. De bar is compleet en praktisch ingericht en onder andere voorzien van een tapinstallatie, diverse barkoelers, een koffiemachine, etc.. De keuken is ruim, keurig onderhouden en beschikt over alle benodigde apparatuur, een apart spoelgedeelte en een koel- en vriescel. Voor het restaurant bevindt zich een sfeervol terras met circa 16 zitplaatsen. Tevens bevindt zicht aan de achterzijde een opslagruimte met diverse stellingen. 

Dit bedrijf leent zich uitstekend voor een zeer rendabele exploitatie door een horecakoppel, waarvan er 1 in de keuken en 1 in de bediening staat. Geen overname van personeel.

Leuke bovenwoning bestaande uit een gezellige woonkamer over 2 slaapkamers en een badkamer (met ligbad, douche en toilet)

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak € 2.806
Per maand exclusief BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 132.500
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 157 m2
Vloeroppervlakte bruto 189 m2
Vloeroppervlakte verkoop 57 m2
Woonoppervlakte 63 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij Ja
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Ja
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel G
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Sluis
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Toeristische locatie
Kernwinkelgebied
 
Aanvaarding
In onderling overleg