Hotel-Restaurant met groot terras

Zeeland - Vlissingen | Referentienummer: 10750

Unieke kans! Hotel-Restaurant De Leugenaar staat te koop. Dit schitterende object is direct aan het strand gelegen op de bekende drukke Boulevard van Vlissingen!

Met 15 comfortabele hotelkamers, waarvan maar liefst 9 met adembenemend zeezicht. 6 Kamers beschikken over een balkon. Hotel De Leugenaar bezorgt hun gasten een onvergetelijk verblijf aan de kust. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer en flatscreen TV’ en laten gasten genieten van prachtige vergezichten over de zee en de stad Vlissingen.
Het hotel beschikt over een ruim en gezellig terras met circa 50 zitplaatsen, waar gasten kunnen ontspannen terwijl ze genieten van het uitzicht op de voorbijvarende boten. De serre met 28 zitplaatsen biedt een lichte en sfeervolle ambiance, ideaal voor lunch en diners als het wat kouder is. 

Met een restaurant dat plaats biedt aan 42 gasten, is er volop ruimte om culinaire hoogstandjes te serveren aan zowel hotelgasten als lokale bezoekers. De compleet ingerichte keuken, voorzien van goede apparatuur, is praktisch ingericht.
Er is een lift aanwezig zodat gasten gemakkelijk de 1e, 2e en 3e verdieping kunnen bereiken met hun koffers.

Of u nu een ervaren horecaondernemer bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een starter die wil profiteren van de groeiende populariteit van de kustbestemmingen, Hotel-restaurant De Leugenaar biedt een unieke kans. Met de perfecte locatie, prachtige voorzieningen en een bewezen staat van dienst, kunt u hier uw droom van een succesvolle horecaonderneming waarmaken.
 

De stad Vlissingen
Een strand in de stad, een unieke combinatie in Nederland. Vlissingen heeft het! U loopt zo vanuit de stad over de boulevard het strand op. U kunt kiezen uit 6 stranden: het Badstrand, Nollestrand, Duinstrand, Westduin, Ritthem en het Kalootstrand. Op de eerste 2 wappert de Blauwe Vlag. Langs het Badstrand ligt een 2 kilometer lange wandelboulevard. Hier treft u het terras van Hotel-Restaurant De Leugenaar die uitkijkt over zee. Bij uitstek de plek om te flaneren, uit te waaien en te genieten van het prachtige uitzicht. 
 
Evenementen
Vlissingen is een echte festival- en evenementenstad, met een zeer gevarieerd aanbod. Grote en kleine evenementen wisselen elkaar het hele jaar door af en brengen jaarlijks vele bezoekers naar Vlissingen.

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 228 m2
Vloeroppervlakte bruto 589 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Ja
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Redelijk
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Vlissingen
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Watersportplaats
Badplaats
Toeristische locatie
 
Aanvaarding
In onderling overleg