Restaurant met dakterras en woonhuis

Zeeland - Yerseke | Referentienummer: 10756

Unieke Kans: Restaurant De Branding in Yerseke
Wij presenteren met trots de buitengewone kans om de eigenaar te worden van Restaurant De Branding, een gerenommeerd visrestaurant gelegen aan de boulevard van Yerseke, dit visrestaurant biedt een ongeëvenaarde kans om deel uit te maken van de culinaire trots van Yerseke. De Branding staat bekend om zijn voortreffelijke visgerechten en een sfeervolle ambiance die gasten steeds weer terugbrengt.
 
Restaurant
Dit betoverende visrestaurant is niet zomaar een eetgelegenheid; het is een bestemming voor fijnproevers en liefhebbers van de zee. Het Restaurant is bereikbaar vanaf de boulevard van Yerseke middels een iconische loopbrug. Met 54 zitplaatsen biedt het restaurant een sfeervolle inrichting waar gasten kunnen genieten van culinaire meesterwerken. Aan de achterzijde is een dakterras aanwezig met 24 zitplaatsen het dakterras heeft een automatische zonwering/overkapping zodat er ook gebruik van kan worden gemaakt bij wat minder goed weer.
 
Keuken
Een succesvol restaurant begint in de keuken en De Branding stelt niet teleur. De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waardoor chefs hun culinaire visie kunnen verwezenlijken en de meest verfijnde (vis)gerechten kunnen creëren. Er is tevens voldoende opslagruimte aanwezig op zowel de begane grond als de 1e verdieping.
 
Wonen en Werken
Deze unieke kans omvat niet alleen een bloeiend restaurant, maar ook een ruime woning op de begane grond. De woning beschikt over een grote woonkamer met open keuken, twee comfortabele slaapkamers en een fraaie badkamer. De royale tuin met een grote afsluitbare poort maakt privé parkeren mogelijk, wat het tot een droomwoning maakt voor elke restauranteigenaar.
 
Yerseke
Yerseke is een dorp aan de Oosterschelde in de gemeente Reimerswaal en ligt op het schiereiland Zuid-Beveland in de provincie Zeeland. Yerseke is vooral bekend en beroemd om zijn mosselen en om zijn oesters. De mosselen uit Yerseke en de Oosterschelde worden wereldwijd gezien als de lekkerste mosselen ter wereld. Ook de toeristen weten Yerseke goed te vinden. Toeristen komen naar Yerseke voor de Oosterschelde, waar je kunt zeilen, duiken, zwemmen, vissen, zeehonden kunt spotten en nog veel meer. Ze komen ook voor de oesters, mosselen, kreeften en vis. Yerseke geldt als een complete ervaring voor alles wat met de zee te maken heeft.
 

Vraagprijs
Vraagprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 477 m2
Vloeroppervlakte bruto 418 m2
Vloeroppervlakte verkoop 145 m2
Woonoppervlakte 128 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Nee
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel A
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Yerseke
Parkeerruimte Voldoende in de directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Watersportplaats
Badplaats
Toeristische locatie
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg