NIEUW TER OVERNAME: Cafetaria Snack77 in Goes!
21-6-2024

NIEUW TER OVERNAME: Cafetaria Snack77 in Goes!

Cafetaria Snack 77
Op een goed te bereiken locatie in het centrum van Goes ligt Cafetaria Snack 77.  Dit schitterende cafetaria is ingericht met goede apparatuur, is instapklaar en biedt niet alleen een sfeervolle moderne inrichting maar ook een divers aanbod in producten.
 
Terras
Men beschikt over een mooi rustig gelegen terras met 32 zitplaatsen aan 8 tafels. Een op maat gemaakt zonnescherm zorgt naast bescherming tegen de zon op zonnige dagen er ook voor dat gasten droog zitten op regenachtige dagen.
 
Cafetaria
Bij binnenkomst valt de sfeervolle en verzorgde inrichting meteen op. Het zitgedeelte bestaan uit 28 zitplaatsen aan 7 tafels, er is een ruime verkoopcounter aanwezig voor het plaatsen en afhalen van de bestellingen. De gasten kunnen kiezen uit een ruim aanbod van onder andere, belegde broodjes, wraps, broodjes hamburger en natuurlijk de gebruikelijke snacks met friet ook biedt men een ruime keus uit vegetarische snacks. Bezorging is onderdeel van de bedrijfsvoering, alsmede het verzorgen van snacks, lunch en/of maaltijden voor het bedrijfsleven in de regio. Bezorgen doet men alleen in de directe omgeving middels een scooter of fiets welke ook bij de overname zijn inbegrepen.
Er is een ruime opslagruimte c.q. voorbereidingsruimte aanwezig met een doorloop koel- en vriescel en een spoelgedeelte. Een nette toilettengroep maakt het plaatje compleet.