Verkoop

Bruggeman Bedrijfsmakelaardij bemiddelt bij verkoop en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed van begin tot eind. Onze doelstelling is de opdrachtgever volledig te ontzorgen met als kenmerk transparante en heldere communicatie.

Het is belangrijk dat u bij verkoop of verhuur van uw bedrijfspand kiest voor een specialist die thuis is in de bedrijfsmatige vastgoed markt en dit ook kan aantonen doormiddel van referentie-objecten en de juiste certificeringen.

Bruggeman Bedrijfsmakelaardij heeft een door de rechtbank beëdigd makelaar in huis met meer dan 25 jaar ervaring in de bedrijfsmatige vastgoedmarkt en is aangesloten bij Vastgoedcert. 
VastgoedCert is hèt kwaliteitsregister van makelaars. Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar noemen. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.

Verkoop van uw bedrijfspand

Bij de verkoop van uw bedrijfspand (bedrijfsruimte, winkel, horeca, leisure, etc.)., komt heel wat kijken, in overleg met de opdrachtgever bepalen we de vraagprijs waarbij wij ons baseren op onder andere recente transacties in de markt.  Vervolgens wordt in onderling overleg de te volgen marketingstrategie voor de verkoop/verhuur bepaald. Kandidaten die zich aanbieden worden getoetst conform de richtlijnen van de wft.

Verkoop of verhuur van uw pand inclusief uw onderneming

Wij bemiddelen niet alleen bij de verkoop of verhuur van uw pand maar ook bij de verkoop of verhuur van uw onderneming. De waarde van deze vastgoedobjecten en hun exploitatie dienen te worden benaderd vanuit een financiële analyse van de bedrijfsexploitatie van uw onderneming. De waarde van uw (exploitatiegebonden) vastgoed staat in relatie met de geoptimaliseerde exploitatie van uw bedrijf. Immers uit de kasstromen van uw onderneming moeten de kapitaalslasten van zowel het vastgoed als de bedrijfsexploitatie worden gerealiseerd. Bij de waardebepaling wordt rekening gehouden met rendement- en vermogenseisen voor een lange termijn exploitatie en de uitgangspunten met betrekking tot vastgoedeigendom en gebruik.

Ook bij verkoop of verhuur van uw onderneming is onze doelstelling de opdrachtgever volledig te ontzorgen en transparante heldere communicatie. Bij deze complexe verkopen of verhuren maken wij voor u graag een verkoop/verhuur traject op maat.