Over Bruggeman Bedrijfsmakelaardij

Sinds de oprichting in 1997 is Bruggeman Bedrijfsmakelaardij een gevestigde naam in de markt. Naast advies, bemiddeling, en taxeren van alle soorten bedrijfsmatig vastgoed hebben wij ons gespecialiseerd in verkoop, verhuur, aankoop en het taxeren van exploitatie-gebonden vastgoed, zoals horeca, bakkers, slagers, bouwmarkten, autobedrijven, etc.

Actief zijn in deze markt is een vak apart. Specifieke kennis van de bedrijfstak, inzicht in het bedrijfseconomisch aspect van de onderneming, landelijk aanbod en relevante contacten zijn hierbij onontbeerlijk. Bovendien vraagt de markt om een discrete en professionele begeleiding, met een heldere en transparante aanpak, iets waar wij al meer dan 25 jaar in uitblinken.

Om onze verkoopdienstverlening hoog te houden, zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM Business), Horeca Makelaars Nederland en Vastgoedcert.

Naast verkoop en verhuur  is ook het taxeren van exploitatie gebonden vastgoed gebonden aan veel regels, wettelijke eisen, etc. Bruggeman Bedrijfsmakelaardij levert taxatierapporten die aan alle eisen voldoen. Onze rapporten worden dan ook door alle (Nederlandse) bankinstellingen geaccepteerd voor bijv. herfinanciering of aankoopfinanciering.

Om deze kwaliteitsrapporten te waarborgen zijn wij aangesloten bij het Nederlands Register voor Taxateurs (NRVT), ingeschreven in de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed en Groot Zakelijk Vastgoed; Taxatie Management Instuut (TMI) en The European Group of Valuer’s Associations (TEGOVA). Onze taxateur draagt met trots de titels: Register Taxateur (RT) en Recognised Europeon Valeur (REV).

Een heldere transparante aanpak, advies op maat, kwaliteit en persoonlijk contact?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag.

Jaap Bruggeman Sr

Jaap Bruggeman Sr.

Register Makelaar
Register Taxateur GZV REV
Vennoot
jaap@bruggemangroep.nl

Arian Bruggeman

Arian Bruggeman

Jaap Bruggeman Jr

Jaap Bruggeman Jr.

Makelaar-Taxateur BOG i.o.
jaapjr@bruggemangroep.nl